Minden, de minek ?!

Sok érdekes és kevésbé érdekes dolog van a világban. Az ember általában elsiklik felettük. Én nem.

Friss topikok

  • szélestenyerű Fejenagy: már csak 1 ...:-) (2009.09.09. 21:10) Még másfél hét
  • Judókám: Kitartás meg minden, ez már nem idő :). És akkor szeptemberben übernagy #### :D (2009.08.23. 12:47) Még négy hét
  • szélestenyerű Fejenagy: nna, akkor itt az ideje beszerezni egy naptárat, hogy a túlélt napokat kihúzhasd, és elkezdődjön a... (2009.08.07. 20:43) 2 hetente csönget a póstás
  • Judókám: Csatlakozom a mi-hez :) (2009.07.23. 14:33) Valami mindíg van. Még ha nem is igazából, akkor is
  • szélestenyerű Fejenagy: na részemről ígéret betartva ... remélem te is megtartod jó szokásod :D (2009.06.30. 18:10) Ül

2009.03.19. 12:08 Z. Zoli

Aján lónak ne nézd a fogát

Mostanában, asszem ajánlós kedvemben vagyok. :)

Nemmintha baj lenne asszem, csupán...túl sok jó, érdekes dolgot találok neten, máshol.

Kezdeném egy sorozattal, melynek címe: American Dad, azaz Amerikai fater !

Sokan mondogatták ezt a Family Guy c. sorozatot, hogy nézzem már. Hát, végülis, arra még nem vett rá a lélek. Viszont, ama sorozat készítőitől találtam egy másikat, és ez az Amerikai fater. Eddig mégcsak az első évadot sikerült megnéznem, de nagyonagyonagyon bejön. Imádom a társadalomkritikákat, és ha a kritika miatt néha sztereotípiákra építenek. Így a South Park, The Simsons, nomeg most a számomra új dolgok. És mind rajzfilm, ez a jó . ;)

http://zanza86.weboldala.net/americandadonline.html

Ezen az oldalon megtaláljátok asszem az első 6 évadot, tök ingyen, online is megtekinthető, és le is lehet tölteni! Sőt! A Family Guy-t is le lehet tölteni, illetve megnézni streamelve, szintén free !

Aztán. Ma találtam másik két oldalt, még annyira nem tudtam áttanulmányozni őket, ugyan, az egyiket nem is kell.

Az első "retró" dolgokkal foglalkozik: háztartási kellékek, filmek, ruhák, zenék, zenekarok, stb... az 50-es, 60-as, 70-es, 80-as évekből csemegézve, képekkel, szövegekkel, stb. Sőt, még régebbről is vannak moziplakátok, ilyesmi. Imádom az ilyet, olyan kicsit, mintha "online kimennék a vásártérre nézelődni" . :) --- http://retronom.hu/

http://www.ezenanapon.hu/main.php Ő lenne a másik oldal. Igazából, szeretem az olyan oldalakat, hírportálokat, stb...ahol rámegyek az adott napon, és kiírja, hogy ekkor, meg akkor régen mik történtek ezen a napon, x éve. Na ez egy ilyen oldal, totál részletes, totál sok infóval, totál sok érdekességgel. Hogy okosodjatok! ;)

Most jött le úgy kb fél órája (ebben a március 19-ei hóesésben, basszus) a Drakula c. film!!! 1931, Lugosi Béla főszereplésével, a mai napig legmaradandóbbként van számontartva. Igazából, mindjárt szerintem meg is nézem, ugyan feliratot sehol nem találni hozzá. Majd valahogy kiveszem, mit akar mondani a Bélus.

Utolsónak, ami eszembe jut, és érdemes megnézni: Psycho! 1960, Hitchcock- klasszikus!A mai szemnek vannak szokatlanul unalmas részek benne, de a csattanó a végén még nekem is nagoyn jól esett! Mindenképpen ajánlom!

Jöjjön egy kis traielerezés így a végére, kedvcsinálónak :

 

 

 

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://zzoltan.blog.hu/api/trackback/id/tr201011722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

RogerS · http://onepiece.hu 2009.04.05. 18:37:56

Hivatalos Magyar Amerikai fater Letöltő Oldal.
Nézz be!
americandad.uw.hu/
süti beállítások módosítása